Mliekarne a syrárne

Výroba mliečnych výrobkov a syrov
Pre spoločnosti v mlieko-spracujúcom priemysle je podstatná dezinfekcia výrobných priestorov a dekontaminácia vzduchu. Naše riešenia zvýšia čistotu prostredia, fungujú počas prítomnosti personálu a bez použitia chemikálií. Pravidelný monitoring bezpečnosti prevádzky je samozrejmosťou.
Mnoho spoločností vďaka nám využíva:
- dezinfekčné ošetrenie výrobných priestorov, vzduchotechnických potrubí a prívodného vzduchu (vzduchotechniky a klimatizácie)
- zvýšenie mikrobiologickej čistoty pri porciovaní a balení syrov, tvarohu a masla
- dezinfekčné ošetrenie technologického a pretlakového vzduchu na plniacich linkách jogurtov a kyslomliečnych výrobkov
- prevenciu mikrobiologickej kontaminácie pri sušení, dozrievaní a dlhodobom skladovaní syra
- dekontamináciu vzduchu pri výrobe sušeného mlieka
Ďalšie riešenia: Nápojový priemysel / Mäsovýroba, ryby, špeciality / Zdravotníctvo, školstvo, šport, sociálna sféra / Poľnohospodárstvo / Monitoring teploty a relatívnej vlhkosti