Mäso spracujúci priemysel

Mäsovýroba, ryby, špeciality
Pri spracovávaní mäsa a rýb dbáme o elimináciu zápachu, prevenciu mikrobiologickej kontaminácie a dezinfekciu výrobných priestorov. Naše riešenia zvýšia čistotu prostredia, fungujú počas prítomnosti personálu a bez použitia chemikálií. Pravidelný monitoring bezpečnosti prevádzky je samozrejmosťou.
Mnoho spoločností vďaka nám využíva:
- dezinfekčné ošetrovanie výrobných priestorov mäsovýroby, vzduchotechnických potrubí a prívodného vzduchu (vzduchotechniky a klimatizácie)
- prevenciu mikrobiologickej kontaminácia pri dlhodobom sušení a zrení tepelne neupravených výrobkov (trvanlivé salámy a lahôdkové šunky)
- dezinfekčné ošetrovanie výrobných priestorov výroby rybích špecialít a šalátov, vzduchotechnických potrubí a prívodného vzduchu (vzduchotechniky a klimatizácie)
- dezinfekciu výrobných priestorov pri spracovaní a balení lososových rýb, eliminácia zápachu
Ďalšie riešenia: Nápojový priemysel / Mliekarne a syrárne / Zdravotníctvo, školstvo, šport, sociálna sféra / Poľnohospodárstvo / Monitoring teploty a relatívnej vlhkosti